Rólunk

A faProtekt Faanyagvédelmi Mérnöki és Szolgáltató Bt. több  mint egy évtized faanyagvédelemmel kapcsolatos tanácsadói, tervezői, szakértői és kivitelezői tapasztalatát állítja ügyfelei szolgálatába.

Célunk, hogy előrelátó szakértelmünknek köszönhetően épülete faanyagú tető- és födémszerkezetei, beépített padló és falburkolatai idő és értékállóak, évtizedekig tartósak, gomba és rovarfertőzéstől mentesek maradjanak.

Az elmúlt évtizedben számos jeles műemléképület, templom, kastély, kúria, társas- és családi ház faanyagvédelmi szakértői, illetve társszakértői vizsgálatát, valamint faanyagvédelmi kivitelezését végeztük el. Dolgoztunk a Gödöllői Királyi Kastélyban, a hatvani Grassalkowich-kastélyban, a budapesti Bakáts téri Assisi Szent Ferenc templomban, az egri Érseki palotában, a székesfehérvári Püspöki palotában és számos hasonlóan neves épületben.

Fontosnak látjuk, hogy ügyfeleink igényeihez és a munkák léptékeihez igazodva, rövid határidők pontos betartásával, magas színvonalon dolgozzunk, és hosszú távú együttműködést építve elégítsük ki statikusok, építész tervezők, műemlékvédelmi szakemberek, közös képviselők és magánszemélyek igényeit.


Szakértői segítségre van szüksége? Hívjon bennünket!

Hétköznapokon 8:00-18:00-ig fogadjuk hívását!